VI HAR SAT SEJLENE SÅ DU OPLEVER DEN GODE SERVICE

 

Vi strækker os liiidt længere

Salg af båd

Formidlingssalg og Kommisionssalg er et godt tilbud til bådsælgeren som ikke selv ønsker at annoncere og stå for salget af båden. Vi tilbyder den "fulde pakke" hvor vi står for annoncering på aktuelle bådportaler på nettet. Vi annoncerer også på vore egne hjemmesider i Skandinavien og som en ekstra gevinst få du i alt 12 YachtBroker i Danmark, Sverig, Norge og Finland til at fokusere på salget af din båd. Når vi i YachtBroker netværket taler med  potentielle bådkøbere,  har vi fokus på at alle bådmæglere kan sælge alle de både vi har i netværket. Den enkelte YachtBroker har ikke kun fokus på egne både, da vi deler Salær ved salg - hvilket motivere os til at have fokus på alle både. Når vi har fotograferet båden og fået oprettet annoncen på nettet, starter salget. Vi er i dialog med købere på telefon og via mail - vi aftaler fremvisning og står for den, vi forhandler pris og betingelser så begge parter får en god handel. Endelig står vi for aflevering af båden og for at pengene betales iht. aftale og ender hos Ejer.

Køb af båd

Er du Køber er det trygt at handle via en Bådmægler. Du får her en sikkerhed for at båden er velbeskrevet, med en udførlig Udstyrsliste. Vi checker også om båden er registreret i Skibsregisteret og om der er gælde der skal udredes i forbindelse med salg. Bådens papirer er vigtige for den nye ejer og igen for den næste ejer - da båden skal sælges igen på et tidspunkt. Det er vigtigt at have oprindelses papirerne, Faktura på køb af båden, udstyr til båden, Manualer. Betaling - udbetaling og endelig betaling sker til YachtBrokers Klient konto - hvis ikke andet aftales og overføres til Sælger når handelen er på plads.

Vi tilbyder også andre services som råd og assistance ved hjemtagning af både fra udlandet - vurdering, ting du skal være opmærksom på, bådens dokumenter, registrering i landets Skibsregister, transport eller hjemsejlads.

Er vi i tvivl så har vi en godt netværk og kontakter så vi kan få afklaret tingene.

Vi går hele vejen - så du får den gode oplevelse

Kontakt os på mail eller telefon Det kan være at du har generelle spørgsmål vedrørende køb eller salg af båd. Kontakt os på mail kontakt@kbmbaadsalg.dk eller telefon +45 20964680 for en uforpligtende båd snak.
Karrebæksminde Bådsalg - Skipperlodden 27 - DK 4736 Karrebæksminde -  +45 2096 4680  - kontakt@kbmbaadsalg.dk