Fairline Targa 39 – Afventer

PRIS: 740.000 -|- Årgang 1996

Fairline Targa 39, med Volvo Penta KAD 42 motorer.

Fairline Targa 39 er godt indrettet.

Se evt. Annonce på DBA med flere billeder – klik her

Fra badeplatform med ny teak er der dør/adgang til cockpit i flere niveauer. Første niveau med sofaarrangement og bord samt arrangement med Køleskab og vask. Næste niveau er også med sofaarrangement i BB-side og styreplads i SB-side. Hele cockpittet er overdækket at en 2 år gammel kaleche der kan lægges ned, helt eller delvis. Betrækket på hynder i cockpit har lidt solskader, men fremtræder brugbart.

Nedgang til salon med Pantry SB-side, sofagruppe med bord og fine hynder i blå alcantara. Her kan arrangeres dobbeltseng med de løse hynder. Adgang til agter kahyt med sofa og 2 enkeltsenge samt skabe. Forrest er der stor mastercabin med dobbeltseng skabe, bord og siddeplads, samt adgang til toilet med separat brusekabine. Fra salon er der ligeledes adgang til toilet. Båden fremtræder velholdt og i fin stand. Sovepladser i alt 6 stk.

Motorer: 2 stk Volvo Penta KAD42 på hver 230 HK, drev med DUOprop, der har kørt ca. 700 timer.

Udstyr: Bovpropel, diesel generator, Dieselvarme, el-ankerspil, Raymarine instrumentering – log, lod, GPS, VHF, samt Autohelm 5000 selvstyrer. Dertil Fairline standardudstyr – en komplet og sejlklar båd.

KBM Bådsalg samarbejder med CP Bådformidling og på CPbaad.com finder du den fulde Annonce med flere billeder. – KLIK HER.

Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680,

for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer.

Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl.