Per Steen Johansen

KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen er bådmægler med 14 års bådmægler erfaring og et langt sejlerliv. KBM Bådsalg – Bådmægleren på Sjælland.

I 2024 har KBM Bådsalg indgået et fast samarbejde med CP Bådformidling v. Christian Permin. Vi har tidligere arbejdet sammen i 3 år, da jeg stod for YachtBroker Sjælland. Christian er en yderst erfaren og kompetent bådmægler.
Vi kan derfor igen tilbyde flere kompetencer, fleksibilitet og ikke mindst flere både på salgslisten.

Som bådmægler arbejder vi for at sælge din båd. Ønsker du at sælge din Lystbåd, Motorbåd, Sejlbåd eller Husbåd, tilbyder vi en uvildig og helt uforpligtende snak og vurdering af din båd.

KBM Bådsalg tilbyder “Solgt eller gratis” du betaler ikke for annoncering og vores ydelser – det dækkes af Salæret der betales når båden er solgt – det Salær som vi har aftalte, da vi indgik Formidlingsaftalen.

Søger du din næste båd, har du givetvis gjort dig nogle tanker om, eller måske ikke helt besluttet dig for hvilken specifik båd det skal være. Her kan vi bruges som rådgiver / sparringspartner hvor vi med udgangspunkt i dit/Jeres behov pejler os ind på hvilke bådtyper og modeller der kan være interessante.

Vi har et tæt samarbejde med andre bådmæglere og yachtbrokere i ind og udland, hvilket kan være en hjælp for dig der søger en specifik båd.

Som bådmægler møder vi mange kommende bådejere med forskellige behov – lige fra de der blot vil have en god båd til fisketure, til frokosttur, eller til de der vil på langtur inspireret af måske Mikkel Beha, Theis og Emil på tur med Havanna i – Kurs mod fjerne kyster. 

Som bådkøber kan det være en udfordring at finde frem til den båd der lige passer til ens / familiens behov. En god dialog med KBM Bådsalg kan fører ofte til at behovene afklares og at vi sammen kan finde jeres drømmebåd.

Som bådsælger er det lige så vigtig at kommunikationen med din kommende bådmægler er god.

Bådsalg er et tillidssag – på samme måde som f.eks. køb af bolig og bil.

Mange bådkøbere foretrækker at der er en bådmægler imellem Køber og Sælger. Bådmægleren vil i salgsfasen gennemgå båden, samt

  • udfærdige Udstyrsliste
  • fastsætte markedspris, og aftale udbudspris
  • fotografere båden
  • annoncere og beskrive båden på bådportaler, hjemmesider og sociale medier,
  • dialog med interesserede købere
  • fremvise båden
  • udfærdige købsaftale
  • aflevering af båd med overdragelsesdokument
  • afregning og overførsel til Sælgers konto

Karrebæksminde Bådsalg tilbyder en professionel kundebehandling i alle faser af formidlingen – både køber og sælger får en og loyal behandling og service. Kontakt os via vores Kontakt side eller telefon 20964680 – vi har åbent alle ugens dage.

Vi holder til i Karrebæksminde – men mødes gerne med dig i din båd, på land eller i havnen.

Kontakt din Bådmægler.

Per Steen Johansen Bådmægler