Husbåd Fruens Vilje, 59 m2

PRIS DKK 1.275.000 / € 171.140 * Årgang: 2007 søsat 2007 * Længde: 13,00 * Bredde: 6,56 * Dybgang: 1,10 * Deplacement: 18.800 KG *

Husbåd, 59 m2 beboelse i ét plan + Hems

Husbåd, 59 m2 beboelse på stålskrog, 13,00 m lang, 6,56 meter bred. Gangareal omkring huset samt terrasse ud for køkken med skydedør. Fruens Vilje er bygget i klinkede lærketræs brædder der er tjæremalet. Indretningen er optimal – ét plan med hems. I stueplan er der indgangsparti med garderobe. Indgang til Toilet med væghængt toilet, håndvask, bruseniche i stål, vaskemaskine, gulvet er teakplank med sort fuge. Fra entre direkte ind i stuen, hvor der til venstre er god plads til siddegruppe m.m. Modsat finder du hvidt vinkelkøkken med gaskomfur god plads med spisebord og derfra udgang til terrasse via skydedør. Loftet er konstrueret let buet med hvidpigmenterede profilbrædder. Den høje loftshøjde og de lyse farver samt lysindfald fra vinduerne opleves meget behageligt. Fra indgangspartiet er der trappe til Hems med plads til en dobbeltseng. Fra Hems udgang til altan på 6m2 og herfra indgang til endnu en Hems over køkkenet til brug for opbevaring. Gulvet i stueplan er 32 mm fyrretræsplanker.

Husbåden er bygget til helårsbeboelse og ligger i Sakskøbing havn på specialbygget flydebro med tilslutning til el, vand og ikke mindst kloak.

For komplet billedserie – klik på dette LINK.

Der er plads til at have en jolle eller mindre sejlbåd liggende ved Husbåden. Husbådsanlægget administreres og ejes af SMSK Sejl og Motorbåd Sakskøbing.

Husbåden Fruens Vilje opvarmes med varmepumpe luft til luft.

Strøm, vand og kloak er tilsluttet. Renovation afleveres i container ved servicehus, hvor postkassen også er monteret. Strøm og vand afregnes med SMSK efter forbrug – se afsnittet ”Økonomi”.

Bådpladsen er købt og følger med og kan benyttes fremadrettet eller evt. sælges, hvis Husbåd skal ”bo” i en anden havn.

KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for taste fejl.

Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680,

for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.