Broom 35, 1979

PRIS: DKK 345.000 / € 46.000 * Årgang: 1979 * Længde: 10.52 * Bredde: 3.75 * Dybgang: 0.95 * Deplacement: 8600 KG *

Broom 35, Volvo Penta 2×136 HK, bovpropel, ankerspil

Broom 35 European en populær engelsk bygget motorbåd. Denne Broom 35 har været på kanaler med de sidste to ejere, bl.a. til Paris.

Du finder den komplette billedserie ved at klikke på linket HER.

De to solide Volvo Penta motorer på hver 136 HK samt bovpropel giver en sikker sejlads og let manøvrering. Tænker du kanaltur er det godt at kende, minimumshøjden over vand på 320 cm og dybgang 95 cm.

Også velegnet som husbåd til helårsbeboelse

Denne Broom 35 er også velegnet som husbåd til helårsbeboelsen. Her får du både en motorbåd, husbåd, beboelsesbåd, kanalbåd eller den solide og feriebåd til weekend og sommerture. Varmepumpen leverer varmen, giver også kølighed på en varm sommerdag.

Fra det brede ringdæk er der indgang i begge sider til Salon. Salon er indrettet med vinkelsofa med bord og 2 stk. instruktørstole samt styrestol og instrumentpanel. Fra salon er der nedgang til mellemgang med Pantry i SB side med gode skabspladser – køleskab, mikroovn og 3 gasblus. Separat toilet i BB side. Forkahyt med god plads i sofaer omkring bordet. Hynder til at indrette stor køje er i båden.

Fra salon er der nedgang til agterkahyt med to store sengepladser – god gulvplads – gode skabe og hylder samt indgang til Toilet med brusermulighed, dette toilet er koblet på holdingtank med dækstømning.

Der er nem opgang til udepladsen fra salon – overdækket med kaleche fra 2018. Udepladsen /flybridge/agterdæk er indrettet med styreplads samt faste bænke i vinkel. Dertil løse stole og bord. Fryser er opsat her, samt udelem til varmepumpen.

Båden er udstyret med Geonav GPS der flyttes imellem de to styrepladser, VHF med AIS, autopilot SeaPilot m.m. Bovpropel kan betjenes fra begge styrepladser.

Motore, 2 stk Volvo Penta TMD40A på hver 136 HK, er serviceret og har kørt ca 2600 timer. Batterier er 2023.
Båden er netop søsat og er klar til sejlads.

Denne Broom 35 leveres med originalt service, ankre, fendere, fortøjninger og ikke mindst et ekstra sæt propeller.

 

KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer.

Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl.

 

Kontakt KBM Bådsalg, bådmægler og rådgiver v. Per Steen Johansen T: +45 20964680,

for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.