Per Steen Johansen

KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen er bådmægler med 12 års bådmægler erfaring og et langt sejlerliv. Karrebæksminde Bådsalg – Bådmægleren på Sjælland.

Vi har tæt samarbejde med andre bådmæglere og yachtbrokere i ind og udland.

Som bådmægler arbejder vi for at sælge din båd. Ønsker du at sælge din Lystbåd, Motorbåd, Sejlbåd eller Husbåd, tilbyder vi en uvildig og helt uforpligtende snak og vurdering af din båd.

KBM Bådsalg bådmægler tilbyder “Solgt eller gratis” du betaler ikke for annoncering og vores ydelser før båden er solgt – hvor vi afregner Salær som vi har aftalt med dig, da vi indgik Formidlingsaftalen.

Søger du din næste båd, har du givetvis gjort dig nogle tanker om, eller måske ikke helt besluttet dig for hvilken specifik båd det skal være. Her kan vi bruges som rådgiver / sparringspartner hvor jeg med udgangspunkt i dit/Jeres behov pejler os ind på hvilke bådtyper og modeller der kan være interessante.

Som bådmægler møder vi mange kommende bådejere med forskellige behov – lige fra de der blot vil have en god båd til fisketure og frokosttur, til de der vil på langtur inspireret af måske Mikkel Beha, Theis og Emil på tur med Havanna i Kurs mod fjerne kyster –  

Som bådkøber kan det være en udfordring at finde frem til den båd der lige passer til ens / familiens behov. En god dialog med din bådmægler kan føre til at vi sammen kan finde Jeres drømmebåd.

Som bådsælger er det lige så vigtig at kommunikationen med din kommende bådmægler er god. Bådsalg er et tillidssag – på samme måde som f.eks. køb af bolig og bil.

Mange bådkøbere foretrækker at der en en bådmægler imellem Køber og Sælger. Bådmægleren sørger for at gennemgå båden, samt

  • udfærdige Udstyrsliste
  • fastsætte markedspris, og aftale udbudspris
  • fotografere båden
  • annoncere og beskrive båden på bådportaler, hjemmesider og sociale medier,
  • dialog med interesserede købere
  • fremvise båden
  • udfærdige købsaftale
  • aflevering af båd med overdragelsesdokument
  • afregning og overførsel til Sælgers konto

Karrebæksminde Bådsalg tilbyder en professionel kundebehandling i alle faser af  formidlingen – både køber og sælger får en og loyal behandling og service. Kontakt os via vores Kontakt side eller telefon 20964680 – vi har åbent alle ugens dage.

Vi holder til i Karrebæksminde – men mødes gerne med dig i din båd, på land eller i havnen.

Kontakt din Bådmægler.

Per Steen Johansen Bådmægler