Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores hjemmeside er: https://www.kbmbaadsalg.dk.

Vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med samarbejdet med dig som kunde. Vi indsamler alene de personoplysninger, der er nødvendige til aftalte formål, og vi beder vores kunder om kun at dele personoplysninger hvor det er strengt nødvendigt til disse formål.

Personoplysningerne

Indsamles og gemmes f.eks. i forbindelse med, at du tilmelder dig nyhedsbrev, åbner og klikker i e-mails, besvarer spørgeskemaer, deltager i konkurrencer, interagerer med vores medarbejdere, eller på anden vis afgiver oplysninger til os, fx via sociale medier, annoncer eller tredjepartstjenester.

Vi indsamler almindelige personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, køn, e-mail, titel og oplysninger, der sendes fra din telefon. Dette kan være oplysninger om din enheds-id, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, henvisnings-URL, elektronisk adresse, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af kbmbaadsalg.dk. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking-url’er, beacons mv.

Oplysninger om dig, indsamlet via de forskellige teknologier, kanaler og platforme, kan blive kombineret.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med samarbejdet med dig som kunde. Vi indsamler alene de personoplysninger, der er nødvendige til aftalte formål, og vi beder vores kunder om kun at dele personoplysninger, hvor det er strengt nødvendigt til disse formål.

Personoplysningerne indsamles og gemmes fx (men ikke udelukkende) i forbindelse med, at du tilmelder dig nyhedsbrev, åbner og klikker i e-mails, besvarer spørgeskemaer, deltager i konkurrencer, interagerer med vores medarbejdere eller på anden vis afgiver oplysninger til os, fx via sociale medier, annoncer eller tredjepartstjenester.

Vi indsamler almindelige personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, køn, e-mail, titel og oplysninger, der sendes fra din telefon, eller associerede services. Dette kan være oplysninger om din enheds-id, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, henvisnings-URL, elektronisk adresse (fx IP- og MAC-adresse). Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking-url’er, beacons mv.

Oplysninger om dig, indsamlet via de forskellige teknologier, kanaler og platforme, kan blive kombineret.

Hvad bruges oplysningerne til – formål med behandlingen af persondata
Vi behandler almindelige personoplysninger med det formål at kunne opfylde indgåede aftaler, herunder modtage ordrer, servicere, fakturere, kvalitetsstyre, administrere vores hjemmeside, systemer og applikationer og fortsat udvikle vores forretning og vores ydelser.

Desuden anvender vi dine personoplysninger til at informere dig om forhold, der relaterer sig til dit kundeforhold med os og give os mulighed for at dele markedsføringsmateriale, også via tredje parts kanaler, med dig.

Har du givet samtykke samtykke, bruges oplysningerne til at sende dig målrettet markedsføringsmateriale via elektronisk post, push-beskeder eller andre teknologier.

Videregivelse af oplysninger
Dine personoplysninger kan, i nogle tilfælde, blive videregivet, i forbindelse med den af os ydede service, til leverandører vi samarbejder med, herunder leverandører af teknisk support og drift af vores tjenester, sociale medier med henblik på vores markedsføring og finansielle institutioner.

Hvis følger af en domstolsafgørelse eller hvis det er påkrævet eller hjemlet efter gældende lovgivning.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod manipulation, tab, destruktion og mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling og trusselsbilledet.

Vi kan dog ikke garantere, at dine personoplysninger er fuldstændigt beskyttet mod nogen, som efterstræber og formår at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Indsigt i, sletning eller rettelser af dine oplysninger
Som registreret har du visse rettigheder, som Karrebæksminde Bådsalg som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde.

Du kan kontakte Karrebæksminde Bådsalg og få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Hvis du ønsker at dine personoplysninger bliver slettet, at Karrebæksminde Bådsalg begrænser behandlingen af dem, eller ønsker du at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os.

Når vi behandler personoplysninger baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. For at tilbagekalde samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev eller markedsføringsmateriale fra os, kan du let framelde dig ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” i den relevante e-mail, du har modtaget fra os.

Hvor længe opbevares dine oplysninger?
Karrebæksminde Bådsalg sletter personoplysninger, når Karrebæksminde Bådsalg ikke længere har et arbejdsbetinget behov eller en lovmæssigt forpligtet eller en forpligtigelse til at sikre en dokumentation.

Kontakt
Dataansvarlig er Karrebæksminde Bådsalg. Hvis du ønsker at udnytte dine rettigheder som beskrevet ovenfor, eller hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger eller denne databeskyttelsespolitik, er du velkommen til at kontakte os.

Klage
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af personoplysninger, bedes du sende en e-mail med detaljerne i din klage til kontakt@kbmbaadsalg.dk. Vi vil behandle klagen og vende tilbage.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder over vores behandling af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger henvises til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Generel vejledning og information kan findes på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

https://www.datatilsynet.dk/

ØVRIGT
Denne persondatapolitik er gældende fra 1. januar 2023.

Den hurtige udvikling i samfundet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt opdateringsdatoen.

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 20. december 2022.