Meridian 411

PRIS: 1.750.000 - Motorer: 2 x 450 HK Cummins diesel – ca. 1350 timer - Længde: 14.20 - Bredde: 4,32 - Vægt: 15.000 kg

Meridian 411, årgang 2005, 2 x 450 HK Cummins.

Denne Meridian 411 er en smuk og harmonisk motorbåd der løbende er vedligeholdt og serviceret. Fremstår meget velholdt!

For flere fotos klik HER, eller kontakt KBM Bådsalg.

Meridian 411 er godt indrettet med god disponering af pladsen, der er tænkt på mange detaljer for den optimale indretning – en behagelig båd at opholde sig på.

Fra stævnen er der gode adgangsforhold på dækket ned til agterdæk, med støbte trappetrin i siden. På agterdækket er der låge til badeplatform med god dybde og integreret badestige. Bruser med varmt/koldt vand er indbygget i siden.

På agterdækket er der god adgang til disponible rum i dørk og i agter. Under agterdæk er der også adgang til integreret vaskemaskine for at nævne en af mange detaljer. Kaleche over agterdæk er speciel designet og fra 2022.

Indgang via skydedør til Salon, som er helt specielt indrettet. Midtergang og på hver side modsat er der sofagruppe i lyst læder, plads til mange – en god udnyttelse af pladsen. TV i hjørneskab der også indeholder eltavle.

Et trin op med integreret skab i BB-side. Her er spiseplads med god udsigt til havnen. Spisebordet kan klappes så den ene sofa kan vendes til styreplads. God detalje. Lædersofa og smukt træ interiør. Modsat i BB-side er Pantry med det hele, vask, kogeplade, ovn, køleskab., god bordplads og ikke mindst hjørneskab med rondel til gryder og potter. Forestil dig at du fra pantry kan følge med i havnelivet med udsigt hele vejen rundt.

Styrepladsen er udstyret med GPS, autopilot, motorinstrumenter, betjening af bov og agter truster med mere. Godt udsyn og plads til co-pilots på sofa.

Nogle trin ned til mellemgang, hvorfra der er adgang til toilet med brusermulighed, agterkahyt med dobbeltseng og rigeligt med skabsplads. Dør fra agterkahyt til toilet – meget fleksibelt.

Ret fremme er master cabin med dobbeltseng, skabsplads og skuffer under seng. Fra master cabin er der adgang til endnu et toilet med brusekabine. Begge toiletter er med vacum og tilsluttet holdingtank. 6 sovepladser i alt 3 x 2, da sofa i salon kan udbygges til dobbelt seng.

Opgang til flybridge via fast trappe. Loftplade vippes op og flybridge er indrettet med to styrestole, sofa i front, sofa bag styreplads og her imellem skabsarrangement med vask. Betrækket er fint og velplejet. På flybridge som er favoritstedet under sejlads er alle instrumenter dubleret plus en nyere Garmin GPS E-serie.

Motorrummet i Meridian 411 er rent og pænt. Motorerne Cummins 2 x 450 HK er nemme at komme til, og der er installeret elektrisk olie skifte anlæg. Generator er også nem at komme til.  Motortimer 1350, Topfart 27 knob. March fart 17 knob. Oplyst forbrug ved 6-8 knob ca. 10 ltr./t.

KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer.

Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl.

KBM Bådsalg samarbejder med CP Bådformidling og på CPbaad.com finder du den fulde Annonce med flere billeder. – KLIK HER.

Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680,

for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.