Coronet 32 Wing

PRIS: DKK 440.000 / € 57.500 * Årgang: 1973 – søsat 1977 * Længde: 9,75 * Bredde: 3,32 * Dybgang: 0,85 * Deplacement: 6000 KG *

Coronet 32 Wing med 2 x 200 HK Cummins diesel fra 2005.

Coronet 32 Wing er løbende vedligeholdt og fremtræder pæn og velholdt. Dørk i Salon og forkahyt, samt cockpit dørk og bænke er i teak, nyt og flot lavet af fagmand.

Motortimer er 470 timer, med servicering hvert år. Kaleche fra 2020.

Indretning: Stort agterdæk med adgang til badeplatform. På agterdæk er der flytbare bænke og god plads til bord og stole. Stige op til styreplads med alle instrumenter og godt udsyn. Til højre for styreplads er der sidde/liggeplads. Fra agterdæk er der indgang til salon med pantry i stb. side og stor siddegruppe modsat. Her kan bordet sænkes til stor liggeplads. Mellemgang til forkahyt med faste liggepladser som kan indrettes til en stor seng, samt yderligere soveplads over. Fra mellemgang i denne Coronet 32 Wing er der adgang til skabsplads og toilet rum. Båden er fuldt opdateret på alle punkter, nyt elsystem, nye søventiler i Bronche, Nyere Garmin udstyr, hydraulisk styring, Halon sluk i motorrum samt meget mere – rekvirer den fuld Udstyrsliste.

Kontakt: KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680,

for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning af båden der p.t. står i Hal.

KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer.

Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl.

KBM Bådsalg samarbejder med CP Bådformidling og på CPbaad.com finder du den fulde Annonce med flere billeder. – KLIK HER.

 Skal vi hjælpe dig med din bådhandel? – Kontakt os gerne for en uvildig snak.

KBM Bådsalg, bådmægler & rådgiver. 14+ års erfaring med formidlingssalg af motorbåde, sejlbåde & husbåde.