Husbåd ELLENOR 100 m2 beboelse

PRIS: DKK 1.475.000 / € 198.000 * Årgang: 1919 – 2020/2023 * Længde: 22,08 * Bredde: 5,22 * Dybgang: 2,70 * Deplacement: 46.000 KG *
Husbåd Ellenor til salg
Husbåd Ellenor til salg

Husbåd ELLENOR, beliggende i Holbæk.

Husbåd ELLENOR er indrettet til helårsbeboelsen på ca 100 m2 fordelt i 2 plan. Stueplan med køkken/alrum og stue. Underetagen med badeværelse, samt 3 værelser og depot.

Nedsat pris pr. 11. juli – pris nu DKK 1.375.000

Klik ind på den komplette annonce med flere billeder. – KLIK HER.

Husbåden ELLENOR er oprindeligt en norsk is forhudet slæbebåd fra 1919, som har gennemgået en total renovering og opbygning.

Alt indendørs er indrettet og bygget de sidste 5 år og stod færdig, da sælger overtog båden i 2023.

Husbåd med gennemtænkt indretning!

Indretningen i denne husbåd er gennemtænkt! Fra dæk går man ind ad hoveddør (den originale mahogni dør) til Køkken/alrum med nyt opsat køkken med opvaskemaskine, køl/frys/ismaskine, kombiovn, vask m.m. Fra køkken/alrum er der adgang til kælder. Køkkenet ligger agter i båden, via to trin er man oppe i stuen med spisebord til venstre og rundsiddegruppe i stævnen. Udgang til Terrasse/dækket via en af de originale mahognidøre. Gulvet i stueplan er skibsplank med sort gummifuge.

Via trappen i køkkenet er der nedgang til værelser og bad/toilet. Indbyggede spot giver godt lys i trappen. Her kommer du ned i en fordelingsgang, hvor soveværelse er i stævnen – helt fremme. Her er en specialbygget dobbeltseng med Box madrasser samt aflægningsplads, der udnytter pladsen fint og giver et hyggeligt rum. Højskabe med glasdøre. Ekstra Skylight i soveværelset, så du kan se op på stjernerne eller blot åbne til frisk luft.

Ved siden af et hyggeligt og funktionelt værelse med løftet soveplads og lysindfald fra de runde vinduer. Tilbage til trappen og til venstre finder du et værelse mere med løftet soveplads og plads til f.eks. legehule under. Badeværelse med god plads, brusekabine ”Jasmin” i newyorker stil, vaskskab og ikke mindst en kombineret vaskemaskine/tørretumbler.

Gulvene i kælder er med teak vinyl i gang, værelser med skibsplank med sort fuge og gulvet i badeværelset er belagt med vinyl med svejsede samlinger. I alle rum er der installeret stikkontakter og lampeudtag.

Fra agterdæk er der nedgang til motorrum og depot. Motor er delvis afmonteret og ude af drift.

Trappe til terrasse fra agterdæk. Terrassen har gelænder og er et perfekt sted til hygge / grill osv.

Taget over stuen er belagt med tagpap i 2020.

El og VVS

El og VVS er nyt og udført af autoriserede fagfolk – regninger haves.

I 2024 skal båden have renset bund – males og zink påsættes.

Komplet salgsopstilling over husbåd ELLENOR finder du nederst på denne side.

KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer.

Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl.

 

Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680, for Salgsopstilling, yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

 Skal vi hjælpe dig med din bådhandel? – Kontakt os gerne for en uvildig snak.

KBM Bådsalg, bådmægler & rådgiver. 14+ års erfaring med formidlingssalg af motorbåde, sejlbåde & husbåde.

SALGSOPSTILLING - Husbåden ELLENOR