Husbåd Haveje -164 m2

PRIS DKK 2.500.000 / € 335.600 * Årgang: 2007 søsat 2009 * Længde: 14,00 * Bredde: 7,00 * Dybgang: 2,24 * Deplacement: 41.300 KG *

Husbåd med bådplads 

Husbåd ”Haveje” på 164 m2 beboelse i to plan med bådplads i Sakskøbing, udbydes nu til salg.

For komplet billedserie – klik på dette  LINK .

Bådplads lejes af SMSK og gældende aftale løber til 2048. Beliggenhed inderst i Sakskøbing fjord ved flydebro tæt på bymidte, fredeligt med god udsigt til vandlivet omkring.

Husbåd ”Haveje” beliggende ved husbåd flydebro i Sakskøbing Havn. Husbåden er bygget på et armeret betonskrog med 164 m2 beboelse i 2 etager, udnyttet og indrettet optimalt. Husbåd Haveje er bygget til helårsbeboelse med gulvvarme og varmepumper.

Fra flydebroen er der trappe til hoveddøren og gang. Herfra er der udgang til en lille terrasse, samt indgang til stor rummelig stue med lyst køkken og kogeø, spisegruppe, sofaarrangement samt udgang til stor terrasse på 30 m2. Fra Stue der trappe til underetagen med i et dejligt og stort fordelingsrum der kan bruges som biograf, kontor m.m. Herfra er der adgang til 3 soveværelser, badeværelse med brus og vaskemaskine samt et rum til teknik/værksted.

I underetagen er der et dejligt lysindfald fra de vinduer der sidder højt ved loftet. Gulve i de to plan er med parketgulv og i badeværelset er der flisegulv.

Teknik:

Opvarmning med stor pilleovn i stuen der leverer gulvvarme til begge etager og brændeovn hygge i stuen. Når pilleovn ikke benyttes opvarmes der med 2 varmepumper luft til luft, og de kan også leverer kølig luft om sommeren.

Strøm, vand og kloak er tilsluttet. Renovation afleveres i container ved servicehus, hvor postkassen også er monteret. Her kan der også opbevares piller til brændeovn. Strøm afregnes med SMSK efter forbrug, vand og kloak er betales – se afsnittet ”Økonomi”.

I kælder er der installeret en 3000 l opsamlingstank, hvis husbåden placeres et sted, hvor der ikke er fast tilslutning til kloak. Ligeledes er der en 3000 l tank til brugsvand, også i tilfælde af at placering ikke er med fast tilslutning til vand.

 

KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer.

Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl.

 

Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680,

for Salgsopstilling, yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.