Nimbus 4004, SOLGT

PRIS: DKK 850.000 / € 114.100 * Årgang: 1991 * Længde: 11.20 * Bredde: 3,60 * Dybgang: 1.00 * Deplacement: 6.800 KG *

Nimbus 4004, årgang 1991, 2 stk. TAMD41B Volvo Penta diesel, bov- og agter-truster m.m.

Nimbus 4004 i en stand som jeg ikke tidligere har set. Båden er søsat første gang i 1991. Den første ejer så sig om efter en erstatning for denne Nimbus 4004 tilbage i 2015, men kunne ikke finde en båd der tilbød det, som de ønskede og satte pris på i Nimbus 4004. Derfor tog de beslutningen, at få et værft i Gøteborg til gennemrenovere båden. Den blev skilt ad, slebet, totalt nymalet inde og udvendigt, alt træ blev slebet og lakeret. En stor omgang i 2017-2018. I dag står båden stadig som ny og skiller sig ud fra andre Nimbus 4004 og Nimbus 4000. En båd der skal ses og opleves. Se flere billeder HER

Nimbus 4004 er med stor badeplatform med brus, badestige og dør i agterspejlet til det store agterdæk med fast siddegruppe, trappe til Flybridge og skydedør til salon. Agterdæk er teak og der er 2 praktiske låger i dørk der giver adgang til teknik og til rum med plads til gummibåd, påhængsmotor og måske et par cykler. I salon er der en løftet siddegruppe i BB side, hvor bord kan sænkes for et par ekstra sovepladser. Den ene sofa kan vippes så co-pilot kan sidde behageligt og se med fremad. Modsat siddegruppen – Pantry, med vask, komfur, ovn og køleskab, godbordplads og ikke mindst gode skabsplads. Styreplads med godt udsyn i SB side, med fuld instrumentering med bl.a. Radar, autopilot og GPS.

Dørk i cockpit er teak, flot lakeret og dog med tæpper for komfortens skyld.

Ned ad trappen til mellemgang med indgang til kahyt med to køjer og skabsplads. Modsat i SB side er der toiletrum med elektrisk toilet, håndvask – dejligt stort rum med indgang til separat bruserum.

Helt fremme er der master cabine med dobbeltseng, skabsplads, skuffer og god gulvplads.

Fra cockpit er der trappe til Flybridge med to enkelt stole, hvor af den ene er styreplads, agter er der solplads på fine hynder – denne ekstra dybde/længde på Flybridge finder du på denne Nimbus 4004. Flybridge dækkes af sort kaleche monteret i 2023 – et fint rum med god udsigt. Ved styrepladsen er der Raymarine GPS, autopilot, styring af agter og bovtruster samt motorinstrumenter.

Motorerne Volvo Penta TAMD41B har kørt ca. 1100 timer og ligger i det reneste motorrum som også blev renoveret, malet og motorer serviceret.

Der foreligger dokumentation for det udførte arbejde og den afsluttende synsrapport, samt de efterfølgende forbedringer der er udført indtil i dag.

Nimbus 4004 er en stor båd men en let sejlet båd, med sine to motorer, bovpropel og ikke mindst agter truster med variabel hastighed gør havne manøvre let og tryg.

Kontakt KBM Bådsalg v/ Per Steen Johansen for yderligere informationer, udstyrsliste og aftale om fremvisning på ☎+45 2096 4680 eller 📧per@kbmbaadsalg.dk

 

KBM Bådsalg, bådmægler og rådgiver indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer.
Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl.